Packing & Plastic Dergisi Röportaj

(0 oy)
Packing & Plastic Dergisi Röportaj
09 Eylül
2014
Kategori: Bizden Haberler

P&P: İre Makine çıtasını her geçen gün yükselterek bu günlere nasıl geldi?
İre Makine sektöründe müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, yılların vermiş olduğu deneyim , güçlü mühendislik bilgisi ve uygulamaları doğrultusunda, firmalarımızın isteklerini en iyi ve en ekonomik bir şekilde karşılayarak, istenilen ürünleri en kısa sürede; CE ve ISO 9001 kalitesin de üretim yaparak, bu günkü konumuna gelmiştir. Bu çabalarıyla yeni, genç ve dinamik bir kuruluş olan firmamız kısa zamanda kimya, ilaç ve gıda devi sayılan firmalarla büyük projelere hizmet ve kalitesi ile imza atmıştır.

P&P: İsmet Bey kısaca sizi biraz tanıyabilir miyiz?
2000 yılından itibaren sıvı dolum ve etiket makinaları imalatı sektöründe, küçük makine imalatları yaparak işe başladım. 2008 yılı ortalarında İRE MAKİNA İMALAT SANAYİ firmasını kurdum.Daha sonra bir çok kurumsal firmanın ihtiyaçları doğrultusunda özel tasarım makinalarının imalatını yaparak, sektörde oluşan ihtiyaca, tasarım ve uygulama yönünden cevap verecek mühendislik ve imalat becerilerimizi geliştirerek, sektörde çok kısa sürede önemli bir yer edinmiş olmanın onuru ve gururu içerisindeyiz.

P&P: Özel üretimini yaptığınız makinalar varmıdır? Biraz bahseder misiniz?
Özel imalat makinalarımız genel olarak İlaç sektörüne yönelik olup, yurtdışından yüksek tutarlarda ithal edilen özel tasarım olan sıvı dolum ve etiket makinalarının, Türkiyede aynı kalite ve performans da daha uygun bir satış fiyatı ile müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. Özellikle ilaç sektöründe kullanılan makinaların sahip olması zorunlu olan ve istenilen dünya standartlar arasında bulunan IQ, OQ ve PQ işlemleri ile birlikte validasyon prosedürlerine uygun makinaların tasarımı ve imalatını istenilen prosedürlere ve denetime uygun olarak imal etmiş ve ihracatını da gerçekleştirmiş bulunmaktayız.
Mevcut ürün gamımızın dışında Tesis montaj ve demontajı, üretim artırıcı çalışmalarda teknik danışmanlık hizmeti de vermekteyiz.

P&P: Ambalaj sektörüne yönelik çözüm önerileriniz nelerdir?
Ambalaj sektörü içinde bulunan; sıvı dolum ve etiket makinaları sektöründe, her geçen gün ihracatı artarak devam eden; ilaç, gıda, kimya sektörü' nün ihtiyaçlarını, yurt içinden karşılayacak makinaların, tasarımını ve imalatını yaparak, yurt dışına gidecek olan işlerin yurt içinde kalmasını sağlayarak, ülke ekonomisine katkıda bulunmak her Türk firmasının önceliği olmalıdır.

P&P: 2014 yılının yarısını geçmiş bulunmaktayız.2014 yılı beklentilerinizi karşıladı mı?
Elbette bu sene içindeki hem siyasal, hem de ekonomik çalkantılar belli zamanlarda sektörü etkilemiştir. Bizde bu sektörde bu daralmaları yaşamış bulunmaktayız.Ama genel olarak 2014 ün ilk yarısında işler yavaş ilerlese de, ikinci yarısından itibaren hızlanmalar ve işlerde bir artış söz konusudur.

P&P: Yurt içi ve yurt dışında nasıl bir satış politikası izliyorsunuz? İhracat yaptığınız ülkeler hangileri?
Yurt içi ve yurt dışına verdiğimiz makinalar aynı kalitede olup, iki pazar içinde de aynı fiyatlandırma politikasını uyguluyoruz. Pazardaki kur risklerini minimuma indirerek yolumuza devam etmekteyiz.
İhracat yaptığımız bazı ülkeler:Rusya, Azerbaycan, Belarus, Lübnan, Irak, Yunanistan, Suriye, Bosna Hersek gibi...

P&P: Müşterilerinize satış sonrası ne gibi teknik destek hizmetleri sağlıyorsunuz?
Müşterilerimiz istekleri doğrultusunda 7/24 teknik destek hizmeti vermekteyiz.Satış sonrasında garanti kapsamında ise gerekli tüm makina'da ki ekipman ve sarf malzemeler İRE MAKİNA Tarafından bedelsiz sağlanmaktadır.Makinalarımızla beraber tüm kullanım kulavuzları ve yedek parça listelerini kendilerine sunmaktayız.Bu doğrultuda müşterilerimize zaman kaybetmeden ihtiyaca göre çabuk ve zamanında müdahale ederek sistemini en kısa sürede kurarak çalışmasını sağlamaktadırlar.

P&P: Son olarak eklemek istedikleriniz nelerdir İsmet Bey?
İRE MAKİNA İMALAT SAN. olarak müşterilerimizin doğru makine ve ekipman alımlarında mutlaka çalışacakları firmalara danışmaları en doğru karar olur. Doğru ürün almalarına ve üretim noktasında sıkıntı yaşamamalarına olanak sağlayacaktır. Ben firma sahibi olarak yerli ve yabancı imalatçıların makine ve ekipman ihtiyaçlarında bizleri tercih ettiklerinde kendim ve firmam adına garanti ederim ki hiçbir sorun ve problem yaşamayacaklardır.Web sayfamızdan , facebook'dan, dergilerden ve diğer teknolojik ulaşım merkezlerinden bizleri takip edebilirler.Referanslarımızı birebir arayarak firmamız hakkında istedikleri şekilde soruşturma yapabilirler.Biz İRE MAKİNA olarak tüm olumlu yada olumsuz eleştirilere açığız. Makine ihtiyacı olan firmaları iş yerimize bekliyoruz, herkese hayırlı ve bol kazançlı satışlar temenni ediyorum.

SAYGILARIMLA
İRE MAKİNA İMALAT SAN
İsmet ÖZKILIÇ

Okunma 4929 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 13 Temmuz 2016 13:12
İsmet ÖZKILIÇ

Genel Koordinatör

Web site: www.iremakina.com.tr

Yorum Ekle

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Packing & Plasti…

09.09.2014 Bizden Haberler

Packing & Plastic Dergisi Röportaj

P&P: İre Makine çıtasını her geçen gün yükselterek bu günlere nasıl geldi?İre Makine sektöründe müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, yılların vermiş olduğu...

Devamını Oku

20. Uluslararası Amb…

07.09.2014 Bizden Haberler

Her yıl Avrasya Ambalaj Fuarı ile eş zamanlı düzenlenen İstanbul Gıda Tek Fuarı, Türkiye ve Avrasya ülkelerinde hızla gelişen gıda...

Devamını Oku

Euro Atv İş Dünyası …

22.08.2014 Bizden Haberler

  Hizmetleriyle sürekli gelişen ve büyüyen bir marka olma yolunda faaliyetlerini sürdüren İremakina, EURO ATV İş Dünyası  programı İremakina Dolum Kapama...

Devamını Oku

Ampul Etiketleme Mak…

05.08.2014 Bizden Haberler

İre Makina'nın tasarlayıp üretime sunduğu Özel tasarım Ampul etiketleme hattı ve Şurup.Damla ve süspansiyon etiketleme hattını tamamlamış ve teslimatı için...

Devamını Oku

Web Sitemiz Yenilend…

03.03.2014 Bizden Haberler

Web Sitemiz Yenilendi!

İremakina‘nın kurumsal vitrini modern çizgiler ve yenilikçi tasarımlarla yenilendi… Ocak ayından bu yana sürülen tasarım ve geliştirme çalışmalarından sonra yayına...

Devamını Oku

İpaf 2012 Fuarında B…

22.02.2014 Bizden Haberler

İpaf 2012 Fuarında Buluşalım!

Değerli Müşterilerimiz, İPAF Uluslararası Plastik ve Ambalaj Teknolojileri Ürünleri Fuarı, 24–27 Mayıs’ta, İstanbul Fuar Merkezi’nde, Yağmur Fuarcılık tarafından onbeşinci kez...

Devamını Oku